Gouda Schnitzel met ovengebakken krieltjes en lauwwarme salade van sperzieboontjes
Geniet van de malse vegetarische Gouda Schnitzel van Valess, perfect gecombineerd met geroosterde krieltjes en gekruide sperzie bonen. Gemakkleijk, lekker en geschikt voor een onvergetelijke smaakervaring.
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Gouda Schnitzel
- 300 g sperziebonen
- 300 g krieltjes
- 1/2 rode ui
- 10g honing
- 10g mosterd
- 40 ml olijfolie
- 20 ml rode wijnazijn
- Verse tijm
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
- Verwarm de over voor op 200°C.
- Snijd de krieltjes doormidden en meng ze met 20 ml olijfolie, zout en peper.
- Plaats de krieltjes in de voor verwarmde oven voor ±20 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
- Bereid de Gouda Schnitzels volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de rode ui in dunne partjes en doe deze in een kom met rode wijnazijn. Hierdoor wordt de ui minder scherp van smaak.
- Kook de sperziebonen in water gedurende 5 minuten, giet af en breng op smaak.
- Maak je dressing door honing, mosterd en de resterende olijfolie te mengen.
- Schenk de dressing over je groenten.
- Maak het af door je gerecht te garneren met verse tijm blaadjes.