Crunchy Tenders in een salde bowl
Probeer nu de Valess vegetarische Crunchy Tenders in een salde bowl. Gemakkelijk en snel klaar in slechts 15 minuten.
New Group
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Crunchy Tenders
- 1 mandarijn
- 50g rucola salade
- ¼ venkel
- ½ rode ui
- 1 lente-ui
- 10 ml olijfolie
- 5 ml sherry azijn
- Zout
- Peper
New Group
Bereidingswijze
- Bereid de Valess Crunchy Tenders volgens de instructie op de verpakking.
- Pel de mandarijn en verwijder voorzichtig de velletjes van de partjes.
- Was en droog de rucola.
- Gebruik een dunschiller en schaaf ¼ van de venkel.
- Snijd de helft van de rode ui in dunne schijven.
- Snijd de lente-ui fijn.
- Maak de salade dressing door de olijfolie en sherry azijn samen te voegen en breng op smaak met peper en zout.
- Mix de rucola, rode uit, venkel, mandarijn partjes en lente-ui in een kom.
- Voeg de dressing toe en mix door de salade.
- Plaats de 3 Valess Crunchy Tenders bovenop de salade. De kroon op je werk!