Crunchy Tenders in een salde bowl
Probeer nu de Valess vegetarische Crunchy Tenders in een salde bowl. Gemakkelijk en snel klaar in slechts 15 minuten.
New Group
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Crunchy Tenders
 - 1 mandarijn
 - 50g rucola salade
 - ¼ venkel
 - ½ rode ui
 - 1 lente-ui
 - 10 ml olijfolie
 - 5 ml sherry azijn
 - Zout
 - Peper
 
Bereidingswijze
- Bereid de Valess Crunchy Tenders volgens de instructie op de verpakking.
 - Pel de mandarijn en verwijder voorzichtig de velletjes van de partjes.
 - Was en droog de rucola.
 - Gebruik een dunschiller en schaaf ¼ van de venkel.
 - Snijd de helft van de rode ui in dunne schijven.
 - Snijd de lente-ui fijn.
 - Maak de salade dressing door de olijfolie en sherry azijn samen te voegen en breng op smaak met peper en zout.
 - Mix de rucola, rode uit, venkel, mandarijn partjes en lente-ui in een kom.
 - Voeg de dressing toe en mix door de salade.
 - Plaats de 3 Valess Crunchy Tenders bovenop de salade. De kroon op je werk!