< Terug naar het overzicht

Chik'n Crispy Sticks met Indonesische flatbreads en pindasaus


Ontdek de Valess vegetarische Chik'n Cripsy Sticks in een Indonesisch fatbread. Gecombineerd met romaine sla, komkommer, wortel en gefrituurde uitjes.

New Group

Benodigdheden

  • 1 verpakking Valess Chik'n Crispy Sticks
  • 2 (volkoren) flatbreads
  • 1 krop baby romaine sla
  • 8 schijfjes komkommer
  • 50 gram wortel julienne
  • 5 el 100% pindakaas
  • 150 ml sojamelk
  • 1 el sojasaus
  • 1 el chilisaus
  • 1 el ketjap
  • 75 gram taugé
  • 3 el gehakte pinda’s
  • 2 el gefrituurde uitjes

New Group

Bereidingswijze

  1. Verhit 1 el olijfolie in de pan en bak de Crispy sticks goudbruin. Je kunt ze ook 5 minuten in de airfryer bereiden op 200 graden of 10 minuten in een voorverwarmde oven.
  2. Doe de sojamelk, pindakaas, ketjap, sojasaus, chilisaus en de gehakte pinda’s in een steelpannetje voor de pindasaus. Verwarm het op een laag vuur en blijf doorroeren. Als de pindasaus de gewenste dikte heeft draai je het vuur uit en voeg je nog wat gehakte pinda’s toe.
  3. Was de sla en laat uitlekken. Verwarm vervolgens de flatbreads in de magnetron of broodrooster.
  4. Vul de flatbreads met sla, wortel, taugé, komkommer en de Crispy sticks. Giet er wat pindasaus overheen en maak af met wat grof gehakte pinda’s en gefrituurde uitjes.