Valess-Wokstukjes-met-vegetarische-couscous

Valess Wokstukjes met vegetarische couscous

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Breng 200 ml water aan de kook en los het bouillonblokje hierin op.
  2. Doe de couscous in een hitte bestendige schaal en giet de bouillon hier over heen.
  3. Laat de couscous zacht worden en roer af en toe goed door.
  4. Marineer de Valess Wokstukjes met peper, zout en paprikapoeder.
  5. Snijd de prei in ringen, bak in een koekenpan met (olijf)olie.
  6. Voeg na ongeveer 5 minuten de Valess Wokstukjes toe aan de prei.
  7. Voeg als laatst de cherrytomaten (gehalveerd) en de rozijnen toe en bak dit 1-2 minuten mee.
  8. Voeg het mengsel uit de pan toe aan de couscous en meng goed door elkaar.
  9. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 1 pakje Valess Wokstukjes
  • 200 g couscous
  • 10 cherrytomaten
  • 1 prei
  • handje rozijnen
  • 1 el olijfolie
  • 1 blokje groentebouillon
  • paprikapoeder
  • peper en zout

Print recept