Valess Wokstukjes met vegetarische couscous
2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten
- Breng 200 ml water aan de kook en los het bouillonblokje hierin op.
- Doe de couscous in een hitte bestendige schaal en giet de bouillon hier over heen.
- Laat de couscous zacht worden en roer af en toe goed door.
- Marineer de Valess Wokstukjes met peper, zout en paprikapoeder.
- Snijd de prei in ringen, bak in een koekenpan met (olijf)olie.
- Voeg na ongeveer 5 minuten de Valess Wokstukjes toe aan de prei.
- Voeg als laatst de cherrytomaten (gehalveerd) en de rozijnen toe en bak dit 1-2 minuten mee.
- Voeg het mengsel uit de pan toe aan de couscous en meng goed door elkaar.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 1 pakje Valess Wokstukjes
- 200 g couscous
- 10 cherrytomaten
- 1 prei
- handje rozijnen
- 1 el olijfolie
- 1 blokje groentebouillon
- paprikapoeder
- peper en zout
Print recept