Valess-Wokstukjes-met-Stroganoff-en-tagliatelle

Valess Wokstukjes met Stroganoff en tagliatelle

2 personen, bereidingstijd ca 25 minuten

  1. Marineer de Valess Wokstukjes met paprikapoeder, peper en zout.
  2. Breng een pan met water aan de kook met zout.
  3. Kook de sugarsnaps circa 1,5 minuut en spoel af met koud water.
  4. Bak de Valess Wokstukjes in een pan met olijfolie op hoog vuur. Leg de Valess Wokstukjes op een bord en zet opzij.
  5. Bak de ui, paprika en champignons (eventueel met extra olie) op hoog vuur tot deze iets zachter zijn.
  6. Voeg halverwege knoflook toe, blus af met witte wijn en laat inkoken.
  7. Voeg de bouillon toe en kook in tot gewenste sausdikte.
  8. Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar. Giet de tagliatelle af, doe terug in de pan en hussel om met wat olijfolie.
  9. Roer één eetlepel crème fraîche, de peterselie, sugarsnaps en de Wokstukjes door de saus.
  10. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 1 pakje Valess Wokstukjes
  • 200 g tagliatelle
  • 125 g champignons, in vieren gesneden
  • 100 g sugar snaps
  • 1 rode paprika
  • 1 grote ui, fijngesnipperd
  • 2 el crème fraîche
  • scheut droge witte wijn
  • 150 ml groentebouillon
  • 1 el olijfolie
  • platte peterselie, fijngehakt
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • peper en zout

Print recept