Valess Wokstukjes met Stroganoff en tagliatelle
2 personen, bereidingstijd ca 25 minuten
- Marineer de Valess Wokstukjes met paprikapoeder, peper en zout.
- Breng een pan met water aan de kook met zout.
- Kook de sugarsnaps circa 1,5 minuut en spoel af met koud water.
- Bak de Valess Wokstukjes in een pan met olijfolie op hoog vuur. Leg de Valess Wokstukjes op een bord en zet opzij.
- Bak de ui, paprika en champignons (eventueel met extra olie) op hoog vuur tot deze iets zachter zijn.
- Voeg halverwege knoflook toe, blus af met witte wijn en laat inkoken.
- Voeg de bouillon toe en kook in tot gewenste sausdikte.
- Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar. Giet de tagliatelle af, doe terug in de pan en hussel om met wat olijfolie.
- Roer één eetlepel crème fraîche, de peterselie, sugarsnaps en de Wokstukjes door de saus.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 1 pakje Valess Wokstukjes
- 200 g tagliatelle
- 125 g champignons, in vieren gesneden
- 100 g sugar snaps
- 1 rode paprika
- 1 grote ui, fijngesnipperd
- 2 el crème fraîche
- scheut droge witte wijn
- 150 ml groentebouillon
- 1 el olijfolie
- platte peterselie, fijngehakt
- 1 el paprikapoeder
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- peper en zout
Print recept