Valess-Wokstukjes-met-Griekse-vegetarische-pita

Valess Wokstukjes met Griekse vegetarische pita

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Doe de Valess Wokstukjes in een kom met olijfolie en breng op smaak met peper, zout en oregano. Meng goed door elkaar.
  3. Bak de pitabroodjes volgens aanwijzingen op de verpakking in de oven.
  4. Snijd de rode ui in ringen en de tomaten in stukjes.
  5. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de Valess Filetstukjes tot ze mooi bruin zijn.
  6. Snijd de broodjes open, doe er tzatziki saus, rucola en tomaat in.
  7. Schep de Valess Filetstukjes en de ui er in, maak af naar smaak met tzatziki saus.
  8. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 1 pakje Valess Wokstukjes
  • 2 pitabroodjes
  • 2 tomaten
  • ½ rode ui
  • zakje rucola sla
  • tzatziki saus
  • olijfolie
  • 3 tl oregano
  • peper en zout

Print recept