Valess Wokstukjes met Griekse vegetarische pita
2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Doe de Valess Wokstukjes in een kom met olijfolie en breng op smaak met peper, zout en oregano. Meng goed door elkaar.
- Bak de pitabroodjes volgens aanwijzingen op de verpakking in de oven.
- Snijd de rode ui in ringen en de tomaten in stukjes.
- Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de Valess Filetstukjes tot ze mooi bruin zijn.
- Snijd de broodjes open, doe er tzatziki saus, rucola en tomaat in.
- Schep de Valess Filetstukjes en de ui er in, maak af naar smaak met tzatziki saus.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 1 pakje Valess Wokstukjes
- 2 pitabroodjes
- 2 tomaten
- ½ rode ui
- zakje rucola sla
- tzatziki saus
- olijfolie
- 3 tl oregano
- peper en zout
Print recept