Valess Wokstukjes in een wrap
2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten
- Pel de ui en snijd in dunne schijfjes.
- Halveer de avocado, haal de pit eruit, lepel het vruchtvlees eruit en snijd dit in plakjes.
- Halveer de kerstomaatjes.
- Rooster de pijnboompitjes op middelhoog vuur en zet apart.
- Halveer de Valess Wokstukjes of trek een beetje uit elkaar.
- Bak de Valess Wokstukjes kort in de koekenpan met (olijf)olie, peper, zout en koriander.
- Rasp een halve citroen eroverheen.
- Vul de wrap eerst met sla, vervolgens de tomaat, avocado en lente-ui.
- Strooi de gebakken Valess Wokstukjes eroverheen.
- Doe de peperstukjes, korianderblaadjes en pijnboompitjes erbij.
- Breng verder op smaak met geraspte citroenschil, witte wijnazijn, citroensap, peper en zout.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 1 pakje Valess Wokstukjes
- 4 wraps
- 10 kerstomaatjes
- 1 avocado
- 1 rode ui
- 1 lente-ui, fijn gesneden
- 1 zakje gemengde salade
- 1 citroen
- witte wijnazijn
- olijf)olie
- handje pijnboompitjes
- koriander, fijngesneden
- rode peper, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden
- peper en zout
Print recept