Valess-Wokstukjes-in-een-wrap

Valess Wokstukjes in een wrap

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Pel de ui en snijd in dunne schijfjes.
  2. Halveer de avocado, haal de pit eruit, lepel het vruchtvlees eruit en snijd dit in plakjes.
  3. Halveer de kerstomaatjes.
  4. Rooster de pijnboompitjes op middelhoog vuur en zet apart.
  5. Halveer de Valess Wokstukjes of trek een beetje uit elkaar.
  6. Bak de Valess Wokstukjes kort in de koekenpan met (olijf)olie, peper, zout en koriander.
  7. Rasp een halve citroen eroverheen.
  8. Vul de wrap eerst met sla, vervolgens de tomaat, avocado en lente-ui.
  9. Strooi de gebakken Valess Wokstukjes eroverheen.
  10. Doe de peperstukjes, korianderblaadjes en pijnboompitjes erbij.
  11. Breng verder op smaak met geraspte citroenschil, witte wijnazijn, citroensap, peper en zout.
  12. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 1 pakje Valess Wokstukjes
  • 4 wraps
  • 10 kerstomaatjes
  • 1 avocado
  • 1 rode ui
  • 1 lente-ui, fijn gesneden
  • 1 zakje gemengde salade
  • 1 citroen
  • witte wijnazijn
  • olijf)olie
  • handje pijnboompitjes
  • koriander, fijngesneden
  • rode peper, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden
  • peper en zout

Print recept