Valess Tomaten Mozzarella met pikante farfalle
2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in water met zout.
- Maak de paprika en de peper schoon en snijd ze in blokjes. Verhit de olie in een kookpan en bak 2 minuten de paprika met de peper.
- Voeg de tomatensaus en zout naar smaak toe. Laat de saus zachtjes 10 minuten koken. Pureer de saus met een staafmixer.
- Snijd ondertussen de tomaten en de ui in schijfjes. Doe ze in een schaal en leg er basilicumblaadjes op.
- Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Valess Tomaten Mozzarella in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
- Serveer de pasta met de Valess Tomaten Mozzarella, pittige pastasaus en de tomatensalade.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Tomaten Mozzarella
- 200 g farfalle of andere pasta
- 2 dl passata of andere tomatensaus
- 4 tomaten
- 1 rode paprika
- 1 kleine rode ui
- 1 Spaanse peper
- 2 el olijfolie
- verse basilicum
- peper en zout
Print recept