Valess-Tomaten-Mozzarella-met-broccoli-stamppot

Valess Tomaten Mozzarella met broccoli stamppot

2 personen, bereidingstijd ca 30 minuten

  1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.
  2. Kook in een andere pan de broccoli in 5 minuten beetgaar. Snijd de kerstomaatjes doormidden. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg zoveel melk toe tot een smeuïge puree ontstaat. Breng de puree op smaak met peper en zout.
  4. Schep de broccoli en tomaatjes door de puree en warm het geheel goed door. Strooi de pijnboompitjes over de stamppot.
  5. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de Valess Tomaten Mozzarella aan beide kanten in vier minuten goudbruin.
  6. Serveer de Valess Tomaten Mozzarella met de stamppot.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Tomaten Mozzarella
  • 600 g kruimige aardappelen
  • 300 g broccoliroosjes
  • 10 kerstomaatjes
  • 2 el pijnboompitjes
  • melk
  • 1 el vloeibare margarine
  • peper en zout

Print recept