Valess-Steaks-met-paksoi-en-gele-paprika

Valess Steaks met paksoi en gele paprika

2 personen, bereidingstijd ca 15 minuten

  1. Snijd de paksoi in reepjes van 2 centimeter, paprika in smalle reepjes en de rode peper in stukjes.
  2. Bestrijk met een kwastje de steaks aan beide zijden met 1 eetlepel olie. Grill de steak in een grillpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur om en om in 4 minuten goudbruin.
  3. Verhit een wok. Roerbak in de rest van de olie de paprika met de peper samen met de uitgeperste knoflook. Schep er vervolgens de paksoi door. Als laatste de sojasaus toevoegen en het geheel 2 minuten doorwarmen.
  4. Verdeel de groente over twee borden leg de Valess Steaks erbovenop. Serveer er rijst of quinoa bij.
  5. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Steaks
  • gekookte rijst of quinoa
  • 2 bosuitjes
  • 1 paksoi
  • 1 teen knoflook
  • 1 gele paprika
  • ½ Spaanse peper
  • 5 el sojasaus
  • 3 el olie

Print recept