Valess-Steaks-met-Couscous-salade

Valess Steaks met Couscous salade

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Breng de bouillon aan de kook en wel de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat de rozijnen wellen in water.
  2. Hak de walnoten grof, snijd de tomaat in blokjes, snijd de geschilde avocado in stukken en bosui in ringetjes. Meng alles met de couscous en voeg 2 eetlepels olijfolie, citroensap, zout en peper toe.
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Steaks op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten goudbruin.
  4. Verdeel de couscous salade over twee borden en serveer de Valess Steaks ernaast.
  5. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Steaks
  • 200 g couscous
  • ½ citroen
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • 1 handje rozijnen
  • 1 handje walnoten
  • 1 el gehakte muntblaadjes
  • 2 el gehakte korianderblaadjes
  • 4 el olijfolie
  • 3 dl groentebouillon
  • peper en zout

Print recept