Valess Smoked BBQ Chicken Style met Griekse bietensalade, dille aardappel wedges en yoghurt kruiden dip

Valess Smoked BBQ Chicken Style met Griekse bietensalade, dille aardappel wedges en yoghurt kruiden dip

2 personen

  1. Verwarm de oven op 225 graden Celsius.
  2. Meng de aardappeltjes met 1 el olie en verdeel ze over de ovenplaat. Bak ze in 30 minuten goudbruin en schep ze regelmatig om. Sprenkel 1 el verse dille over de aardappeltjes als ze klaar zijn.
  3. Maak ondertussen de salade door de bietjes te mengen met 1 el Griekse yoghurt, citroensap, peper en zout. Meng de veldsla er doorheen en decoreer met de druiven, amandelen en de granaatappel pitjes.
  4. Maak de dip door 3 el Griekse yoghurt met knoflook en dille te mengen en zet apart.
  5. Laat de grillpan op hoog vuur goed heet worden. Bestrijk alle Valess Smoked BBQ Chicken Style stukjes licht met wat olie en grill ze aan beide kanten in 4 minuten tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  6. Serveer de Valess Smoked BBQ Chicken Style stukjes met de dip, salade en aardappel wedges.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 1 verpakking Valess Smoked BBQ Chicken Style
  • 200 gr aardappel wedges met schil
  • 2 el gehakte dille
  • 250 gr gekookte bietjes
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 1 tl citroensap
  • 50 gr veldsla
  • 25 gr rode druiven
  • 25 gr geroosterde amandelen, grof gesneden
  • 25 gr granaatappel pitjes
  • 1/2 teentje knoflook, fijngehakt

Print recept