Valess-Sate-met-Orientaalse-Wok

Valess Saté met Oriëntaalse Wok

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de paksoi fijn en de bospeen in reepjes. Pers de knoflook, schil en rasp de gember.
  3. Verhit 2 el olie in een wok, roerbak de bospeen en paksoi met knoflook, gember, komijn en sambal. Wok het geheel 2 minuten door.
  4. Voeg de noedels en de sojasaus toe en verwarm het geheel al omscheppend.
  5. Verhit 2 el olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Saté filets op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.
  6. Verdeel de noedels met groenten over twee borden, bestrooi met bosui en pinda’s. Leg de Valess Saté ernaast.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Saté
  • 125 gr noedels
  • 75 gr bospeen
  • 1 paksoi
  • 4 bosuitjes
  • 4 el pinda’s
  • 3 el sojasaus
  • 4 el zonnebloemolie
  • 1 tl sambal
  • 1 tl komijnpoeder
  • 2 cm verse gember
  • 1 teentje knoflook

Print recept