Valess Saté met Oriëntaalse Wok
2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten
- Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de paksoi fijn en de bospeen in reepjes. Pers de knoflook, schil en rasp de gember.
- Verhit 2 el olie in een wok, roerbak de bospeen en paksoi met knoflook, gember, komijn en sambal. Wok het geheel 2 minuten door.
- Voeg de noedels en de sojasaus toe en verwarm het geheel al omscheppend.
- Verhit 2 el olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Saté filets op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.
- Verdeel de noedels met groenten over twee borden, bestrooi met bosui en pinda’s. Leg de Valess Saté ernaast.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Saté
- 125 gr noedels
- 75 gr bospeen
- 1 paksoi
- 4 bosuitjes
- 4 el pinda’s
- 3 el sojasaus
- 4 el zonnebloemolie
- 1 tl sambal
- 1 tl komijnpoeder
- 2 cm verse gember
- 1 teentje knoflook
Print recept