Valess Rookworst met koolcurry
2 personen, bereidingstijd ca 25 minuten
- Verwarm de rookworst los of in de transparante folie 8-10 minuten in heet, maar niet kokend water.
- Snipper de ui, snijd vervolgens de knoflook fijn en de kool in reepjes.
- Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui en de knoflook.
- Schep de currypasta erdoor en bak deze 2-3 minuten mee.
- Voeg de kool en aardappels toe en roerbak 2-3 minuten.
- Giet de kokosmelk bij het kool-aardappelmengsel en stoof zachtjes 8-10 minuten of tot de kool beetgaar is.
- Snijd de rookworst in plakjes. Voeg ze toe en warm ze even mee.
- Bestrooi de curry met koriander.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Rookworsten
- 225 gr voorgekookte mini-krieltjes of aardappelblokjes
- 1 el currypasta
- 300 gr spitskool of witte kool, in reepjes
- 1 ui, gesnipperd
- 125 ml kokosmelk
- 1,5 el wok- of arachideolie
- 1 el gehakte koriander
- 1 teentje knoflook
Print recept