Valess-Gouda-met-pasta-en-broccoli

Valess Gouda met pasta en broccoli

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Snijd de tomaatjes in stukjes.
  2. Kook de pasta in ruim water met iets zout bijna gaar. Voeg nu de broccoli toe en kook het 3 minuten zachtjes mee. Schep ze uit de pan en houd het warm.
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Gouda op middelhoog vuur om en om in 4 minuten goudbruin.
  4. Meng de penne pasta, broccoli, tomatenstukjes, en pesto. Verkruimel de ricotta met wat gemalen peper er losjes doorheen.
  5. Verdeel de gemengde pasta over twee borden en serveer de Valess Gouda ernaast. Bestrooi het met de basilicum.
  6. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Gouda
  • 150 g penne pasta
  • 1 broccoli
  • 100 g zongedroogde tomaatjes
  • 100 g ricotta kaas
  • 1 el groene pesto
  • 1 el gehakte basilicum
  • peper en zout

Print recept