Valess-Champignon-met-pasta-zongedroogde-tomaat-en-courgette

Valess Champignon met pasta, zongedroogde tomaat en courgette

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Breng een pan met water en zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Maak de peultjes schoon en kook ze in water met zout in 3 minuten beetgaar.
  3. Snijd de courgette doormidden, verwijder met een theelepel de zaadjes en snijd het met de schil in kleine blokjes. Snijd de tomaatjes in dunne reepjes.
  4. Verhit de olie van de zongedroogde tomaatjes in een grote koekenpan. Voeg de stukjes tomaat en courgette toe en roerbak 3 minuten.
  5. Giet de pasta af en meng deze met de basilicum door het courgette mengsel. Voeg naar smaak zout en peper toe. Warm de pasta goed door.
  6. Verhit de eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de Valess Champignon filets in 4 minuten aan beide kanten totdat ze krokant en goudbruin zijn.
  7. Serveer de Valess Champignon filets met de pasta en peultjes. Geef de geraspte kaas er apart bij of strooi dit naar smaak over de pasta.
  8. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Champignon filets
  • 250 gram fusilli of andere pasta
  • 50 gram geraspte 30+ kaas
  • 150 gram peultjes
  • ½ courgette
  • 8 zongedroogde tomaatjes op olie + 2 eetlepels van de olie
  • 1/3 bakje verse basilicum
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout

Print recept