Valess-Champignon-met-gemengde-salade-met-biet

Valess Champignon met gemengde salade met biet

2 personen, bereidingstijd ca 15 minuten

  1. Snijd de paprika en biet in dunne reepjes, hak de bieslook fijn.
  2. Maak een dressing van de balsamico azijn, honing en 2 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng de rucola slamelange, biet en paprika met de dressing.
  4. Verhit 2 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Champignon op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.
  5. Verdeel de salade over twee borden en bestrooi met bieslook. Leg de Valess Champignon ernaast.
  6. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Champignon
  • 250 g rucola slamelange
  • 1 gekookte biet
  • 1 rode puntpaprika
  • 10 sprietjes verse bieslook
  • 1 el balsamico azijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 tl honing
  • peper en zout

Print recept