Valess-Burger-op-zijn-Mexicaans

Valess Burger op zijn Mexicaans

2 personen, bereidingstijd ca 10 minuten

  1. Snij de ui en avocado in schijfjes.
  2. Verhit 3 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Burger op middelhoog vuur om en om in 4 minuten goudbruin.
  3. Snij ondertussen de broodjes open.
  4. Verdeel de sla over de onderste helft van de broodjes en smeer de pompoenspread over de sla.
  5. Leg de gebakken Valess Burger hierop, doe vervolgens de avocado en de tomaten salsa erover. Doe de gesneden ui erop en verdeel als laatste verse koriander over het broodje.
  6. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  7. Sluit de broodjes af met de bovenste helft.
  8. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess burgers
  • broodjes met diverse pitten
  • pompoenspread
  • tomaten salsasaus
  • Lollo Bianco sla
  • 1 avocado
  • 1 rode ui
  • 1 bosje koriander
  • 1 bosje koriander
  • peper en zout

Print recept