Valess Burger op zijn Italiaans
2 personen, bereidingstijd ca 10 minuten
- Verhit 3 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess burgers op middelhoog vuur om en om in 4 minuten goudbruin.
- Snij ondertussen de buffelmozzarella in dunne plakjes.
- Snij de broodjes open en verdeel de rucola op de onderkant van de broodjes.
- Leg de gebakken Valess burger op de rucola. Leg er vervolgens nog een beetje rucola en de plakjes buffelmozzarella op.
- Smeer 2 eetlepels pesto over de buffelmozzarella, leg daar de zongedroogde tomaatjes op en strooi 3 eetlepels gebakken pijnboompitten over het geheel.
- Sluit de broodjes af met de bovenste helft.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Burgers
- broodjes met diverse pitten
- 1 buffelmozzarella
- zongedroogde tomaatjes
- rucola
- pesto
- pijnboompitten
- 3 el olijfolie
- peper en zout
Print recept