Valess-Burger-op-zijn-Italiaans

Valess Burger op zijn Italiaans

2 personen, bereidingstijd ca 10 minuten

  1. Verhit 3 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess burgers op middelhoog vuur om en om in 4 minuten goudbruin.
  2. Snij ondertussen de buffelmozzarella in dunne plakjes.
  3. Snij de broodjes open en verdeel de rucola op de onderkant van de broodjes.
  4. Leg de gebakken Valess burger op de rucola. Leg er vervolgens nog een beetje rucola en de plakjes buffelmozzarella op.
  5. Smeer 2 eetlepels pesto over de buffelmozzarella, leg daar de zongedroogde tomaatjes op en strooi 3 eetlepels gebakken pijnboompitten over het geheel.
  6. Sluit de broodjes af met de bovenste helft.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Burgers
  • broodjes met diverse pitten
  • 1 buffelmozzarella
  • zongedroogde tomaatjes
  • rucola
  • pesto
  • pijnboompitten
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

Print recept