Tex Mex Tenders in een tortillawrap
- Bereid de Valess Tex Mex Tenders volgens de instructie op de verpakking.
- Snijd de rode ui dun en leg ze 5 minuten in de rode wijnazijn. Daarna zet je de ingemaakte ui zonder de azijn even opzij.
- Mix de zure room, gesneden bieslook en het sap van een halve limoen in een kom.
- Snijd de mango in kleine stukjes.
- Snijd ook de avocado in kleine stukjes.
- Verwarm de volkoren tortilla volgens de instructie op de verpakking.
- Smeer de warme wrap in met een zure room mix.
- De Valess Tex Mex Tenders, mango, avocado & ingemaakte rode ui om nog wat sap erover te sprenkelen.
- Garneer met verse koriander, chili vlokken en peper.
- Bijna klaar! Snijd partjes van de halve limoen en serveer erbij om nog wat sap erover te sprenkelen.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 3 Valess Tex Mex Tenders
- ½ rode ui
- 30ml rode wijnazijn
- 20g zure room
- 5g fijngesneden bieslook
- 1 limoen
- ¼ mango
- ¼ avocado
- 1 volkoren tortilla
- Verse koriander
- Chili vlokken
- Peper
Print recept