Gegrilde Beef Style Burger op een hamburger brioche broodje met coleslaw en aardappelwedges
Begin met de coleslaw, meng de yoghurt, mayonaise, mosterd en de citroensap met peper en zout naar smaak. Meng hierdoor de fijngesneden groenten. Roer goed zodat de groenten een beetje kneuzen en zet het apart.
Verwarm de oven op 200 graden Celsius. Meng de aardappelwedjes met 3 el olie en een klein beetje zout. Verdeel de wedges over de bakplaat en bak ze in 30 minuten goudbruin. Hussel de wedges halverwege zodat ze rondom mooi bruin worden.
Zet ondertussen de grillpan op het vuur en laat deze goed heet worden. Smeer met een keukenkwast de burgers in met 1 el olie. Bak ze aan beide kanten op een hete grillpan (of op een BBQ) ongeveer 4 minuten aan elke kant tot er mooie grillstrepen ontstaan. Snijd de burgerbroodjes door midden en leg ze de laatste 2 minuten naast de burgers op de grillplaat.
Beleg de burgerbroodjes met whiskeysaus, krulsla, tomaat, rode ui en natuurlijk de beef style burger. Doe de bovenkant van het broodjes erop. Verdeel de burgers, coleslaw en de wedges over twee borden en besprenkel met peterselie. Serveer evt met wat extra mayonaise.