Fusili met Valess gekruide stukjes Italian Style

Fusili met Valess gekruide stukjes Italian Style

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Kook de fusili volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de Valess stukjes op middelhoog vuur al omscheppend in 5 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan en leg op een bord.
  3. Bak vervolgens in dezelfde olie de courgette en aubergine. Snij de cherry tomaten door de helft en voeg deze en de pesto toe. Breng op smaak met peper en zout naar wens. Laat vijf minuten pruttelen.
  4. Giet de fusili af en voeg deze toe aan de saus. Roer het geheel goed door.
  5. Verdeel de pasta over twee borden, leg de Valess stukjes hierop en voeg hierna lekker wat rucola toe.
  6. Tip: Lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 1 pakje Valess gekruide stukjes Italian Style
  • 200 g fusili
  • ½ courgette
  • ½ aubergine
  • 6 cherry tomaten
  • Handje rucola
  • Klein potje pesto alla Genovese
  • 2 el olijfolie
  • Peper en zout

Print recept