Nieuw bij McDonald’s Nederland:

iconische McChicken en succesvolle HomeStyle Crispy Chicken nu ook verkrijgbaar met Valess

Na McDonald’s Oostenrijk (2015), België (2017) en Kroatië (2018) is ook McDonald’s Nederland overtuigd van Valess. McDonald’s introduceert in vrijwel alle restaurants in Nederland de lekkerste kipburgers nu ook in een Veggie-variant aan: de McChicken Veggie en de Homestyle Crispy Chicken Veggie. Met het Veggie concept is het mogelijk om de kip in de McChicken en de Homestyle Crispy Chicken te vervangen door Valess.

Valess is gekozen als het perfecte product voor de Veggie burgers van McDonald’s, door de sappige bite en de unieke onweerstaanbare smaak die de melkvezel aan Valess geeft.

Trends, interesses en suggesties vanuit de Nederlandse consument zorgen ervoor dat McDonald’s haar productaanbod continu verbetert en indien nodig uitbreidt, zodat ze daadwerkelijk de producten kan aanbieden waar gasten om vragen.

Met de lancering van Veggie geeft McDonald’s gehoor aan de groeiende behoefte van Nederlanders om minder vlees te eten en biedt daarmee een alternatief aan de groeiende groep flexitariërs, zonder dat ze in hoeven te leveren op smaak en kwaliteit.

Het recept van de populaire McChicken en de succesvolle Homestyle Crispy Chicken blijft hetzelfde: het bekende broodje, de saus en de toppings, maar dan met Valess in plaats van kip. En uiteraard zonder bacon.
De vleesvervanger van Valess is gemaakt van zuivel, zeewier en vezels. De burger is rijk aan proteïne, calcium en vezels. Daarnaast zitten er ook belangrijke vitamines en mineralen in.

De Veggie Burgers zijn sinds 28 augustus permanent beschikbaar in bijna alle McDonald’s restaurants in Nederland en ook in de meeste restaurants die McDelivery aanbieden.