Nieuws


Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style: Niet lekker? Geld terug!

Heb jij de nieuwe Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style geprobeerd maar ben je niet tevreden? Klik dan hier om je geld terug te vragen en de actievoorwaarden te zien. Opgelet, dit is alleen mogelijk van 21 september tot 30 november op Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style voorzien van een actiesticker.
Nieuw bij McDonald’s Nederland:

Na McDonald’s Oostenrijk (2015), België (2017) en Kroatië (2018) is ook McDonald’s Nederland overtuigd van Valess. McDonald’s introduceert in vrijwel alle restaurants in Nederland de lekkerste kipburgers nu ook in een Veggie-variant aan: de McChicken Veggie en de Homestyle Crispy Chicken Veggie.

Lees meer
Nieuwsbrief

Ongeveer eens per twee maanden verstuurt Valess een nieuwsbrief via de mail waarin we vertellen over nieuwe verrassende producten en de lekkerste recepten van Valess. Wil je ook graag op de hoogte blijven? Vul dan hieronder jouw gegevens in en meld je vandaag nog aan!


Valess gebruikt de informatie die u op dit formulier verstrekt om een nieuwsbrief te verzenden. U kunt u op elk moment uitschrijven door op de link te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via valess@frieslandcampina.com. We zullen uw informatie met respect behandelen. Lees hier meer over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als platform om nieuwsbrieven te verzenden. Door te klikken op ‘Aanmelden’, erkent u dat uw gegevens zullen worden overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over het privacybeleid van Mailchimp.